Muafiyet Sınavı İşleyişi Hakkında (2021-2022 Güz ENF-150 ve ENF-152 kodlu dersler)

Bilindiği üzere ENF-150 Temel Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ve ENF-152 Kodlu Bilişim Teknolojileri dersleri bölümlerinde zorunlu okutulan öğrencilerin Muafiyet Sınav Başvuruları 2021-2022 eğitim öğretim yılında yalnızca üniversitemiz https://sdunet.sdu.edu.tr Öğrenci Bilgi Sistemi Otomasyonu internet adresi üzerinden alındı.

Başvuru yapmaması/yapamaması gerekirken yeni öğrenci bilgi sisteminde yaşanan teknik bazı sorunlar  nedeniyle başvuru yapmış öğrenciler olduğu birimimize ulaşan listelerden anlaşılmaktadır ancak bu durumdaki öğrenciler sınava giremeyecekler, girseler dahi not giriş işlemleri birimlerince yapılmayacaktır. Başvurusu geçerli öğrenciler ve sınav gün ve saatinde https://oys.sdu.edu.tr  sistemine girdiklerinde ekranda Temel Bilgi Teknolojileri-Bilişim Teknolojileri Muafiyet Sınavını gören öğrencilerimiz çevrimiçi sınava katılabilecektir.

 

Sınav Adresi                       : https://oys.sdu.edu.tr

Sınav Türü                          : Çoktan Seçmeli - Çevrimiçi Sınav

Sınav Tarihi/Günü             : 15.10.2021 Cuma

Sınav Başlangıç Saati        : 10:00

Sınav Bitiş Saati                 : 10:30

 Sınavla ilgili önemli hususlar              :

1- Sınavlara katılmak için sınav başlangıç saatinde sistemde hazır olunuz.

2- Sınav Başlangıç saatinden sonra sınava giriş yapılsa dahi sınav saat 10:30 da otomatik olarak biter.

3- Sınav sırasında uyulacak kurallar ve diğer tüm hususlar için, Süleyman Demirel Üniversitesi ilgili yönetmelik ve yönergeleri geçerlidir.

4- Sınav başlangıcından bitişine kadar Öğrenme Yönetim Sisteminden kaynaklı sorunlar dışında oluşabilecek olumsuzluklara karşı gerekli tedbirleri almak öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

5- Muafiyet sınavından 60 geçer notu alan öğrenciler başarılı sayılır. Muaf olan öğrencilerin sınavını iptal ederek dersi aynı dönem içerisinde tekrar almaları mümkün değildir. Muafiyet sınavından başarısız olan öğrenciler dersleri uzaktan eğitimle almaya devam ederler. Ayrıntılı bilgi için; https://enformatik.sdu.edu.tr/tr/sss/sikca-sorulan-sorular-1185s.html

Süleyman Demirel Üniversitesi

Enformatik Bölüm Başkanlığı

Yayın Tarihi: 13/10/2021
Okunma Sayısı: 1183