Final Sınav Salon Bilgileri (ENF-XXX kodlu dersler 2021 - 2022 Bahar Yarıyılı)

Ertokuş Bey Dersliklerinde sınava girecek tüm öğrencilerimiz,  sınav salon bilgilerinizi öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sınav Salon Bilgilerini Öğrenmek için tıklayın.

Sınavlara gelirken ve sınav sırasında öğrencilerimiz aşağıdaki işlem adımlarını gerçekleştirmelidir.

1. Sınav Salonunuzu öğreniniz. Sınav saatinden en az 10 dk önce sınav binasında hazır bulunarak yanlış salonda sınava girmeyiniz.

2. Öğrenci Kimlik Belgenizi yanınızda bulundurunuz. Sınav esnasında görünür olacak şekilde masaüstünde tutunuz.

3. Siyah kurşun kalem ve silginizi yanınızda bulundurunuz. Sınav sırasında kalem ve silgi alışverişi yapılamaz.

4. Sınav evraklarına tüm bilgilerinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz.

5. Sınav sırasında tüm ders notlarını ulaşılamaz bir yere kaldırarak, akıllı cihazlar ve cep telefonlarınızı tamamen kapalı konuma getirerek çantanızda veya gözetmenlerin göstereceği yerde muhafaza ediniz.

6. Sınav sorularının kopyalanması, dağıtılması ve paylaşılması ilgili kişiler için hukuki ve cezai sorumluluklar getirir.

7. Sınav güvenliği kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi yönetmelik ve yönergelerinde belirtilen "sınavlarda uyulması gereken tüm kurallara" uyunuz.

Tüm öğrencilerimize şimdiden sınavlarında başarılar dileriz.

Not 1: Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri sınavlarına Eğirdir de okullarının belirledikleri ve ilan ettikleri salonlarda girecektir.

Not 2: ENF-152 kodlu dersi alan Eğitim Fakültesi öğrencileri de  sınavlarına Eğitim Fakültesinde fakültelerinin belirledikleri ve ilan ettikleri salonlarda girecektir.

Yayın Tarihi: 08/06/2022