ENF-XXX kodlu derslerin Vize(Arasınav) Sınav Tarihleri ve İşleyiş (2022 - 2023 Bahar Yarıyılı)

Enformatik Bölüm Başkanlığı’nca yürütülen ENF kodlu tüm derslerin (ENF-805/ENF-807/ENF-809/ENF-813/ENF-814) 2022-2023 Bahar Yarıyılı vize sınavları (arasınavları) 14.04.2023 tarihinde 17:00-18:00 saatleri arasında, ders öğretim elemanının belirlediği sınav soru sayısı ve süresi kapsamında derslerin yürütüldüğü online platform olan Öğrenme Yönetim Sisteminden (https://oys.sdu.edu.tr) çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Sınav tarihleri, sınavların türü, sınavların başarı notuna etkisi, ödevler ve diğer ölçme değerlendirme yöntemleri ders öğretim elemanlarınca online dersler sırasında  ve öğrenci bilgi sistemlerinde tanımlanarak öğrencilerimize duyurulmaktadır.

Derslerde verilen ödevler, sınavlarda sorumlu olduğunuz konular ve diğer ölçme yöntemleri ders öğretim elemanına göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle ENF kodlu dersleri alan öğrencilerin, derslerini yürüten öğretim elemanıyla ders gün ve saatlerinde online derslere katılması güncel bilgileri almaları için en hızlı ve etkili yöntemdir.

Öğrenci bilgi sisteminde ekle/sil süreçleri dışında farklı nedenlerle ENF kodlu derslere geç kayıtlanan veya yanlış dersleri seçen öğrencilerimizin, sınavlara girememe vb olumsuz durumlarla karşılaşmamaları için öncelikli olarak fakülte/myo öğrenci işleri birimlerine başvurmaları ve online platformlarda tanımlama işlemlerini ilgili birimlerden takip etmeleri gerekmektedir.

Derslerin yürütülmesi ve derslerle ilgili tüm soru ve sorunlarınız için Enformatik Bölüm Başkanlığı ders öğretim elemanlarınıza canlı derslerde ve/veya 7/24 e-posta ile ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize şimdiden sınavlarında başarılar dileriz.

Süleyman Demirel Üniversitesi Enformatik Bölüm Başkanlığı

Yayın Tarihi: 03/04/2023
Okunma Sayısı: 422