ENF Kodlu dersler Mazeret Sınavı (Ara sınav) Bilgilendirme (2021-2022 Güz Dönemi)

Mazereti nedeniyle ENF kodlu derslerin ara sınavlarına katılamayan, 17.12.2021 tarihine kadar öğrenim gördükleri birimlere başvuran ve mazeretleri bölümlerince kabul edilen öğrencilerden, Yönetim Kurulu Kararları ve öğrenci bilgileri Fakülte/Meslek Yüksekokulları tarafından Enformatik Bölüm Başkanlığı'na ve/veya ders öğretim elemanlarına gönderilen öğrenciler üniversitemiz akademik takviminde belirtilen 20-26 Aralık 2021 tarihleri arasında ders öğretim elemanı ve/veya dersin yürütüldüğü fakülte/bölüm koordinasyonunda belirlenecek tarih/saat aralığında, derslerin yürütüldüğü online platform olan Öğrenme Yönetim Sisteminden(https://oys.sdu.edu.tr) mazeret sınavlarına girebileceklerdir.

Mazeret Sınavlarıyla ilgili tüm sorular için ders öğretim elemanlarınızla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize şimdiden mazeret sınavlarında başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 20/12/2021