ENF-8XX kodlu Üniversite Ortak Seçmeli Dersler ve Ders Seçimleri Hakkında Bilgilendirme (2021/2022 Bahar Yarıyılı)

Üniversite Ortak Seçmeli Dersler’den Enformatik Bölüm Başkanlığı’nca yürütülen ENF-8XX kodlu dersleri seçen ya da seçecek öğrencilerimiz aşağıda yer alan bilgileri dikkate alarak seçimlerini yapabilirler.

Aşağıdaki tüm dersler Uzaktan Eğitim yöntemiyle yapılmaktadır ve derslerin açılması için en az 80(seksen) öğrenci tarafından seçilmesi gerekmektedir.

Fakültede Öğrenim Gören Öğrencilerin Seçebileceği Dersler

ENF-805        Programlama Temelleri (2+0 Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

ENF-807        Web Tasarım ve Programlama (2+0 Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

ENF-809        Temel Bilgisayar Ağları (2+0 Lisans Öğrencileri için Seçmeli- Uzaktan Eğitim)

ENF-812        Matlab ve Programlama (2+0 Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

ENF-813        Bilişim Teknolojileri ve Uygulamaları (2+0 Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

Meslek Yüksek Okulunda Öğrenim Gören Öğrencilerin Seçebileceği Dersler

ENF-814 Bilişim Teknolojileri ve Uygulamaları (2+0 Ön Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

27 Şubat 2022 Pazar saat 23:59'dan sonra açılması kesinleşen dersler belirlenecektir. Üniversitemiz senatosunca belirlenen UOS dersleri kontenjan koşulunu (en az 80 kişi) sağlayarak açılması kesinleşen ENF-8XX kodlu uzaktan eğitim derslerinin Ders programları ve ders işleyiş esaslarıyla ilgili son durum 28 Şubat 2022 Pazartesi saat 12:00 ‘den sonra Öğrenci Bilgi Sistemi ve https://enformatik.sdu.edu.tr adreslerinden takip edilmelidir.

Önemli Hatırlatma 1:

Tüm öğrencilerimiz yukarıda belirtilen ve Öğrenim Gördükleri Kurumlarında Seçebilecekleri Derslerden seçmelidir. Eğer öğrenci bilgi sisteminde fakülte öğrencileri ENF-813 seçmesi gerekirken sadece Meslek Yüksek Okulunda okutulan ENF-814 dersini yanlışlıkla da olsa seçebildiyse, bu seçimini değiştirmeli ve/veya  Ekle/Sil süreçleri içerisinde üniversite genelinde açılması kesinleşen dersleri seçmeleri gerekmektedir.

Önemli Hatırlatma 2:

Öğrencilerimiz ders seçimlerini yaparken Süleyman Demirel Üniversitesi Ortak Zorunlu/Seçmeli Dersler Eğitim Öğretim Ve Sınav Yönergesini de inceleyebilirler.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 22/02/2022