Bütünleme Sınav Salon Bilgileri (ENF-XXX kodlu dersler 2021 - 2022 Bahar Yarıyılı)

Ertokuş Bey Dersliklerinde sınava girecek tüm öğrencilerimiz için,  sınav salon bilgileri aşağıdaki tabloda sunulmuştur.

Sınavlara gelirken ve sınav sırasında öğrencilerimiz aşağıdaki işlem adımlarını gerçekleştirmelidir.

1. Sınav Salonunuzu öğreniniz. Sınav saatinden en az 10 dk önce sınav binasında hazır bulunarak yanlış salonda sınava girmeyiniz.

2. Öğrenci Kimlik Belgenizi yanınızda bulundurunuz. Sınav esnasında görünür olacak şekilde masaüstünde tutunuz.

3. Siyah kurşun kalem ve silginizi yanınızda bulundurunuz. Sınav sırasında kalem ve silgi alışverişi yapılamaz.

4. Sınav evraklarına tüm bilgilerinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz.

5. Sınav sırasında tüm ders notlarını ulaşılamaz bir yere kaldırarak, akıllı cihazlar ve cep telefonlarınızı tamamen kapalı konuma getirerek çantanızda veya gözetmenlerin göstereceği yerde muhafaza ediniz.

6. Sınav sorularının kopyalanması, dağıtılması ve paylaşılması ilgili kişiler için hukuki ve cezai sorumluluklar getirir.

7. Sınav güvenliği kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi yönetmelik ve yönergelerinde belirtilen "sınavlarda uyulması gereken tüm kurallara" uyunuz.

Tüm öğrencilerimize şimdiden sınavlarında başarılar dileriz.

Süleyman Demirel Üniversitesi Enformatik Bölüm Başkanlığı

Not 1: Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri sınavlarına Eğirdir de okullarının belirledikleri ve ilan ettikleri salonlarda girecektir.

Not 2: ENF-152 kodlu dersi alan Eğitim Fakültesi öğrencileri de  sınavlarına Eğitim Fakültesinde fakültelerinin belirledikleri ve ilan ettikleri salonlarda girecektir.

Tablo 1.

Ders Şubesi: A

Ders Şubesi: B

Ders Şubesi: C

Ders Şubesi: D

Ders Şubesi: E

Ders Şubesi: F

Öğr. Gör. Ömer KUŞÇU

Sınav başlangıç saatleri 14:00 ve Sınavların bitiş saatleri ders öğretim elemanlarınca hazırlanacak sınav sorularının sayısına göre en geç 15:00 de bitecek şekilde oluşturulacaktır.

Tüm öğrencilerin sınav başlangıç saatlerinde sınavlara girmeleri ve sınav sürelerini sınavlardan önce kontrol etmeleri menfaatlerinedir.

Sınavlarda öğrencilerimizin yanlarında öğrenci kimlik belgesi, siyah kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekir.

Öğrencilerin Sınav programlarında ENF kodlu derslerle çakışma olmaması için bölüm sınav koordinatörleri Üniversite Ortak Zorunlu/Seçmeli dersleri seçen öğrencilere dikkat edecektir. Ancak eğer ENF kodlu derslerle çakışan bir sınavı olan öğrenci varsa bölümüne başvurarak diğer derslerinin sınav programında güncelleme talep etmelidir.

Sınav anında sınav salonlarında görevli gözetmenlerle sınav sorularıyla ilgili herhangi bir iletişim kurulmamalı, sınav sonrasında sorularla ilgili tüm talepler ders öğretim elemanıyla paylaşılmalıdır.

Sınav güvenliği kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi yönetmelik ve yönergelerinde belirtilen "sınavlarda uyulması gereken tüm kurallara" uyulmalıdır.

Tablo 2.

Ders Şubesi: A

Ders Şubesi: B

Ders Şubesi: C

Z/1 (AMFi-III)

Ders Şubesi: D

Z/11 (A-105)

Öğr. Gör. Dr. Hamit ARMAĞAN

Sınav başlangıç saatleri 15:00 ve Sınavların bitiş saatleri ders öğretim elemanlarınca hazırlanacak sınav sorularının sayısına göre en geç 16:00 de bitecek şekilde oluşturulacaktır.

Öğrencilerin Sınav programlarında ENF kodlu derslerle çakışma olmaması için bölüm sınav koordinatörleri Üniversite Ortak Seçmeli dersleri seçen öğrencilere dikkat edecektir. Ancak eğer ENF kodlu derslerle çakışan bir sınavı olan öğrenci varsa bölümüne başvurarak diğer derslerinin sınav programında güncelleme talep etmelidir.

Tablo 3.

ENF-805 Programlama Temelleri Tüm Lisans Birimleri 01 Temmuz 2022   Cuma

Öğr. Gör. Dr. Faruk Süleyman BERBER
ENF-807 Web Tasarım ve Programlama Tüm Lisans Birimleri 01 Temmuz 2022   Cuma

ENF-809 Temel Bilgisayar Ağları Tüm Lisans Birimleri 01 Temmuz 2022   Cuma

Z/1 (AMFi-III)

Öğr. Gör. Kazım Koray ÜÇTOP

Sınav başlangıç saatleri 16:00 ve Sınavların bitiş saatleri ders öğretim elemanlarınca hazırlanacak sınav sorularının sayısına göre en geç 17:00 de bitecek şekilde oluşturulacaktır.

Yayın Tarihi: 30/06/2022