Enformatik Bölüm Başkanlığı Devir Teslimi Gerçekleştirildi

Prof. Dr. Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE, 2018-2021 yılları arasında yürüttüğü Enformatik Bölüm Başkanlığı görevini  Öğr. Gör. Dr. Faruk Süleyman BERBER’e 19.01.2022 tarihinde devretti.

Olumsuz hava ve pandemi koşulları, akademik ve idari çalışmaların yoğunluğu gibi nedenlerden ertelenen devir teslim etkinliği, Enformatik Bölüm Başkanlığı idari ve akademik personellerinin katılımıyla 24.03.2022 tarihinde Enformatik Bölüm Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Dr. Faruk Süleyman BERBER, Prof. Dr. Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE ‘ye Enformatik Bölüm Başkanlığı'na  yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Prof.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE de tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, iyi dilek ve temennilerini iletti.

Enformatik Bölüm Başkanlığı akademik personellerinden Öğr.Gör. Kazım Koray ÜÇTOP, Öğr.Gör.Dr.Hamit ARMAĞAN ve idari personellerden Şefika BİCAN 'ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Bölüm Başkan Yardımcılığı görevine atanan Öğr.Gör.Ömer KUŞÇU 'nun da iyi dilek ve temennileriyle etkinlik sona erdi.

 

Yayın Tarihi: 24/03/2022
Okunma Sayısı: 881