Siber Vatan - Siber Güvenlik Eğitimleri

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile Süleyman Demirel ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitelerinin Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı Siber Güvenlik Eğitimi

Kalkınma ajansları tarafından ülkemizin siber güvenlik uzmanı ihtiyacının karşılanması amacıyla üniversitede öğrenim gören öğrencilerin farkındalıklarını artırmak ve potansiyel yetenekleri tespit ederek eğitim ve yetenek geliştirme faaliyetleri uygulanarak dijital ve siber güvenlik teknolojileri alanında kariyer planlamalarını teşvik etmek ve desteklemek amacıyla Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı geliştirilmiştir. Programa başvurular 15 Kasım 2023 tarihine kadar sibervatan.org adresinden gerçekleştirilecektir. Eğitimlere başvuru yapan adaylara 17 Kasım 2023 saat 16:30'da sınav yapılacak olup sınava katılmayan adaylar eğitim hakkını kazanamayacaktır. Sınavdan başarılı olan adaylar ile gerek görüldüğü taktirde sözlü mülakat yapılacaktır.

Başvurusunu yapan adaylar arasından Süleyman Demirel ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin her birinden 20 katılımcı olmak üzere toplamda 40 öğrencimize Linux ve Certified Ethical Hacker (CEH) eğitimleri verilecektir. Başvuru yapan tüm adaylara yazı sınav yapılacak olup yazılı sınavda başarı sağlayan adaylar arasından seçilecek olan öğrencilerimiz ücretsiz eğitim alma hakkını kazanacaktır. Eğitimler 13-19 Aralık 2023 tarihleri arasında yüz yüze her gün 10:00-17:00 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitimlerde devam zorunluluğu bulunmaktadır. Eğitime kabul edilen öğrenciler kendi diz üstü bilgisayarları ile eğitim salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgiler için sayfamızdaki duyuruları takip ediniz.

Yayın Tarihi: 30/10/2023
Okunma Sayısı: 3104