Muafiyet Sınav Sonuçları (2021-2022 Güz ENF-150 ve ENF-152 kodlu dersler)

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı/Bilişim Teknolojileri Muafiyet Sınavınız üniversitemiz https://oys.sdu.edu.tr  internet adresinde yer alan öğrenme yönetim sistemi üzerinde 15.10.2021 saat:10:00, 15.10.2021 saat:11:00 ve 22.10.2021 saat:10:00 da olmak üzere Muafiyet ve Muafiyet Mazeret Sınavları olarak üç oturumda gerçekleştirildi.

Dersin yürütülmesi ve sınav sorularının hazırlanması Enformatik Bölüm Başkanlığı yetkisindedir. Sınav sonuçlarınız Dekanlık/Yüksekokul Müdürlüklerine yazılı olarak gönderilmektedir.

Sınav sonuçları öğrenci bilgi sisteminize aktarılmadan önce Fakülte/Yükseokul ilgili kurulları tarafından bir ön inceleme yapılacak ve muafiyet sınavına girme koşullarını sağlayan öğrencilerin notlarının girilmesi ve muafiyet  kararları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Fakülte/Yüksekokul Kurulları-Öğrenci İşleri Birimleri yetkisinde yapılacaktır.

Sınav sonuçlarına göre 60(altmış) puan altında alan öğrencilerimiz için dersler aynı şekilde devam edecektir.

Notlarınızın aktarımıyla ilgili soru ve sorunlarınız için lütfen bölümünüz ilgili birimleriyle iletişime geçiniz.

Başarılar.

ENFORMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI

Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 22/10/2021