17 Ocak 2019 Perşembe

Final Sınavında Öğrencilerimizin Sorumlu Olacakları Konular

27 Aralık 2018 Perşembe 12:14 tarihinde eklendi | 1309 defa okundu
Sınavda Sorumlu Olunan Konular

Final sınavında öğrencilerimiz Temel Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı ve Bilişim Teknolojileri ve Uygulamaları derslerinden elektronik ders içeriklerinde yer alan 7(yedi) bölümden(tüm bölümler) sorumlu olacaklardır.

Bölüm 1    Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları (Temel Donanım)
Bölüm 2   Bilgisayar Kullanımı ve Dosya Yönetimi (İşletim Sistemi: Windows 10)
Bölüm 3 Internet
Bölüm 4 Kelime İşlem Programı (MS Word 2016)
Bölüm 5 Elektronik Tablolama Programı (MS Excel 2016)
Bölüm 6 Sunu Hazırlama Programı (MS Power Point 2016)
Bölüm 7 Veri Tabanı (MS Access 2016)

Bu dersler dışındaki seçmeli derslerin sınavlarına giren öğrencilerimiz sorumlu oldukları konuları ders öğretim elemanlarından öğrenebilirler.

ÖNEMLi NOT : Ders öğretim elemanlarımız tarafından hiçbir şekilde fotokopicilere ders notu, sınav sorusu vb dökümanlar bırakılmamaktadır. Sınava hazırlanacak olan öğrencilerimiz http://enformatik.sdu.edu.tr adresinden kendi uzaktan eğitim platformlarına giriş yaptıklarında izleyebildikleri ders videoları ve elektronik kitap şeklinde sunulan ders içeriğinden sorumludur. Eğer elinizde bir döküman varsa mutlaka kendi sisteminizdeki konularla karşılaştırarak çalışınız. Aksi takdirde yıllar önce hazırlanmış farklı bir kaynaktan çalışabilir ve sınavda istenilen başarıyı yakalayamazsınız.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ

MOBİL UYGULAMALAR

TANITIM BİLGİLERİ