Enformatik Bölüm Başkanlığı'nda 2.TARD-CADS Online Asistan sınavı başarıyla gerçekleşti.

Ülkemizdeki Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanlık eğitimi gereği eğitim kurumları tarafından yılda iki kez uzmanlık öğrencilerinin gelişimini takip edebilmek ve asistanlarının uzmanlık eğitimindeki TUK MOS standartlarını karşılayabildiklerini objektif olarak ortaya koymak adına ülke genelinde eşzamanlı yapılan değerlendirme sınavlarına Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi koordinasyonunda Enformatik Bölüm Başkanlığı ev sahipliği yaptı.

SDÜ Enformatik Tard-Cads 1

2.TARD-CADS Online Asistan sınavı 05 Aralık 2019 saat 17.30'da Enformatik Bölüm Başkanlığı ev sahipliğinde, Enformatik Bölüm Başkanlığı bilgisayar laboratuvarında, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda görevli Dr. Öğr. Üyesi Eyyüp Sabri ÖZDEN denetiminde çevrimiçi (online) olarak başarıyla gerçekleştirilmiştir.

 

SDÜ Enformatik TARD-CADS 2


Süleyman Demirel Üniversitesi Enformatik Bölüm Başkanlığı bilişim teknolojileri alanında bilgi, birikim ve tecrübesini, tüm paydaşlarıyla gerçekleştirdiği işbirlikleri ile geliştirmeye ve çalışmalarına yansıtmaya, özveri ve kararlılıkla devam etmektedir.
 
Süleyman Demirel Üniversitesi
Enformatik Bölüm Başkanlığı
2019

Yayın Tarihi: 15/12/2019
Okunma Sayısı: 2527