ENF Kodlu Derslerle ilgili ÇOK ÖNEMLİ DUYURU- Dersler uzak.sdu.edu.tr adresinden devam ediyor.

ENF Kodlu Tüm Dersler 6 Nisan 2020 tarihinden itibaren enformatik.sdu.edu.tr üzerinden uzaktan eğitimle yapılmaya devam edecektir.

Bilindiği üzere Üniversitemizde 6 Nisan 2020 Pazartesi günü mevcut ders programları geçerli olacak şekilde tüm derslerde uzaktan öğretime geçilecektir.

ENF kodlu dersler ise mevcut uzak.sdu.edu.tr sistemi kullanılarak uzaktan eğitimle verilmeye devam edilecektir.

Bu durumda ENF kodlu dersleri bahar yarıyılı başında öğrencilerimiz nasıl izlemeye başladıysa aynı şekilde enformatik.sdu.edu.tr adresinde yer alan Eğitim Yönetim Sistemine Giriş linkine tıklayarak ve/veya uzak.sdu.edu.tr adresine girerek takip etmeye devam edeceklerdir.

Örgün öğretimle yapılan Adalet MYO ENF kodlu dersleri de aynı şekilde enformatik uzaktan eğitim sistemine taşınmıştır.

Öğrencilerimiz ENF kodlu dersler dışındaki tüm bölüm derslerini ise obs.sdu.edu.tr adresinden takip edeceklerdir.

Sonuç olarak Enformatik Bölüm Başkanlığı tarafından yürütülen tüm derslerin işleyişinde bir değişiklik yoktur.

Sınavlar, ölçme ve değerlendirme işlemlerinin nasıl yapılacağı ile ilgili değerlendirmeler ders öğretim elemanlarınca karara bağlandıktan sonra en kısa sürede sizlerle paylaşılacaktır.

Önce sağlıklı sonra başarılı bir dönem dileriz.

SDÜ Enformatik Bölüm Başkanlığı

Yayın Tarihi: 03/04/2020