2019/2020 Bahar Yarıyılı ENF-8XX kodlu Açılması Kesinleşen Seçmeli Dersler

Açılması Kesinleşen Enformatik Bölüm Başkanlığı ENF-8XX kodlu Üniversite Ortak Seçmeli dersleri;

ENF-807  Web Tasarım ve Programlama (2+0 Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

ENF-813  Bilişim Teknolojileri ve Uygulamaları (2+0 Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

ENF-814 Bilişim Teknolojileri ve Uygulamaları (2+0 Ön Lisans Öğrencileri için Seçmeli-Uzaktan Eğitim)

olarak öğrenci bilgi sistemi üzerinde görülebilmektedir. Açılması kesinleşen UOS dersleri 60 kontenjan koşulunu sağlamıştır.

ENF-8XX kodlu açılması kesinleşen uzaktan eğitim dersleri eğitim-öğretimin başladığı ilk hafta itibariyle her hafta Cuma günlerinde ve ders programında belirtilen saatte başlayacaktır.

Dersleri seçen öğrencilerimiz http://enformatik.sdu.edu.tr adresinden eğitim yönetim sistemine giriş bağlantısı ve yardım dökümanında belirtilen ilgili bağlantıları kullanarak derslere erişebileceklerdir. Dersleri seçen öğrenciler derslerle ilgili tüm soru ve sorunları için Ertokuş Bey Dersliklerinde yer alan Enformatik Bölüm Başkanlığına gelerek ders öğretim elemanları ve bölüm yetkililerinden bilgi alabilerler.

ENF kodlu açılmayan dersleri(ENF-805, ENF-809, ENF-812) seçen öğrenciler ve/veya hatalı seçim yaparak ders seçen öğrenciler(örneğin fakülte öğrencisi ENF-813 seçmesi gerekirken meslek yüksek okulunda okutulan ENF-814 seçebilmektedir) Ekle/Sil süreçleri içerisinde üniversite genelinde açılması kesinleşen dersleri seçmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şubat 2020

Süleyman Demirel Üniversitesi