2019-2020 Bahar Yarıyılı Ders Programları ve Derslere Giriş Bilgileri (Dersler ilk hafta başlıyor)

Ders Programı için tıklayınız. (Son Güncelleme : 17.02.2020)

2019-2020 Bahar Yarıyılında Enformatik Bölüm Başkanlığı'nca UZAKTAN EĞİTİM le  yürütülecek olan dersler eğitim öğretim başladığı ilk hafta itibariyle yapılmaya başlanmıştır.  Enformatik Bölüm Başkanlığı 'nca yürütülen Üniversite Ortak Seçmeli Dersleri de yine eğitim öğretimin başladığı ilk haftada 07.02.2020 tarihinde 13:45den itibaren yapılacaktır.

Sisteme giriş için kullanılacak şifreler aktive edilmiştir.

Öğrenciler Sisteme girmek için
Kullanıcı adı : Öğrenci No
Şifre : TC Kimlik (Son 8 Hane)

kullanacaklardır.

Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinde yapılan Ders ekleme/çıkarma işlemlerinin enformatik sistemlerine entegrasyonu zaman alabilmektedir çünkü sistemler birbirinden bağımsızdır. Ders kayıtlarını geç yapan ya da farklı nedenlerle sisteme giriş yapamayan öğrencilerimiz öncelikle ders ekle/sil süreçleri ile ilgili hataları olup/olmadığını öğrenim gördükleri öğrenci işleri birimlerinden kontrol etmelidir.

Tüm öğrenciler derslere giriş, derslerin işlenişi ve sınavlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarını Ertokuş Bey Dersliklerinde yer alan Enformatik Bölüm Başkanlığı'na bizzat gelerek aşağıdaki ders programında yer alan ders öğretim elemanlarına sorabilirler.

Ders Programı için tıklayınız. (Son Güncelleme : 17.02.2020)

Yayın Tarihi: 07/02/2020
Eğitim Yönetim Sistemine Giriş