17 Ocak 2019 Perşembe

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav Mazeret Sınav Tarihi

26 Kasım 2018 Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi | 516 defa okundu
Son Güncelleme:26.11.2018

Mazereti nedeniyle ara sınavlara katılamayan öğrencilerin 19 – 21 Kasım 2018 tarihleri arasında öğrenim gördükleri birimlere başvurmaları gerekmektedir. Mazeretleri bölümlerince kabul edilen öğrencilerden, Yönetim Kurulu Kararları ve öğrenci bilgileri Fakülte/Meslek Yüksekokulları tarafından Enformatik Bölüm Başkanlığı'na gönderlen öğrenciler mazeret sınavlarına girebileceklerdir.

İlçelerde öğrenim gören öğrencilerin mazeret sınavları öğrencilerin öğrenim gördükleri kendi okul binalarında ve okul tarafından belirlenen salonlarda 07 Aralık 2018 Cuma günü saat 15.00’de yapılacaktır.

Isparta Merkez yerleşkelerinde öğrenim gören öğrencilerimiz ara sınav mazeret sınavına 07 Aralık 2018 Cuma günü saat 15.00’de Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesi Ertokuş Bey (Merkezi) Derslikleri Kat:3  e-sınıfta gireceklerdir.

Sınavlar her bölümün ders öğretim elemanlarınca hazırlanan, ara sınavda geçerli konulardan oluşan sorularla ve çoktan seçmeli test yöntemiyle yapılacaktır.

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ

MOBİL UYGULAMALAR

TANITIM BİLGİLERİ

Derslere